Provencaals Gehaktbrood

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De groenten in een magnetronbestendige schaal met het olijfoliemengsel vermengen en afgedekt met magnetronfolie 6 minuten op 700/750 watt koken - de tomatenpuree en de provencaalse kruiden erdoor roeren - plaats de ovaal van vleesbrood in een magnetronbestendige schaal en verhit deze afgedekt met magnetronfolie 5 minuten op 700/750 watt en laat het 2 minuten nagaren - saus doorroeren en 5 minuten op 700/750 watt verhitten - 5 minuten laten nagaren alvorens te serveren met rijst

Provencaals Gehaktbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept