Varkenshaas Char-Siu

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190C. Neem het vlees uit de marinade en leg het op een rooster in een braadslee. Zet 40 min. in de oven, waarbij u het vlees af en toe omdraait. Controleer of het vlees gaar is door er met de punt van een scherp mes of een vork in te prikken; de uitlopende sappen moeten helder zijn. Braad het vlees nog 5-10 min. als de sappen nog roze zijn. Neem de varkenshaas uit de oven en kwast hem in met honing. Laat 10 min. afkoelen voor u het vlees in dunne plakken snijdt.

Varkenshaas Char-Siu is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crispy speklapjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Char Siu (rood Chinees buikspek)
2 uur-
Bekijk recept
Steamed buns met char siu varkensvlees
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept