Sudderlapjes

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetlepels boter in een braadpan, bak het vlees hierin in ± 5 minuten rondom bruin en neem het vlees uit de pan. Verhit de overige boter in de braadpan en fruit hierin de uien met Provençaalse kruiden en tomatenpuree ± 3 minuten. Bak de plakjes champignon ± 2 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, het laurierblaadje, de kruidnagels en de runderbouillon toe en breng het geheel aan de kook. Leg de runderlapjes in de slow-cooker en giet de bouillon erover, zorg dat het vlees onder staat. Zet de slow-cooker 1 uur op high en ca. 6 uur op slow. Voeg indien nodig tussentijds een scheutje water toe. Verwijder het laurierblaadje en breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Sudderlapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oer-Hollandse Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oer-Hollandse Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Sudderlapjes
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept