Olijven-rijstkroketten

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui in de olijfolie, voeg de rijst toe en bak deze even mee. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en roer goed, anders kleeft de rijst aan de bodem vast. Voeg eventueel extra bouillon toe, want het moet een smeuige risotto worden. Voeg olijven, kaas en peterselie toe en maak op smaak af met peper en zout. Laat het mengsel afkoelen en vorm er kroketten van. Roer de eieren los in een kommetje. Haal de kroketten door het eiermengsel en vervolgens door het paneermeel. Herhaal deze handeling. Bak ze in frituurolie op 180?C totdat ze bruin zijn

Olijven-rijstkroketten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Peru: Rijstkroketten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketten
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Olijven-rijstkroketten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Olijven-rijstkroketten
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept