Verwarm de oven voor op 1800C (stand 4). Haal de steeltjes van de champignons en houd deze apart. Verhit 2 eetl. olie in een pan en fruit de helft van de ui met de kerrie en het bouillonblokje zo′n 2 min. Voeg de rijst toe en fruit ′m glazig. Voeg de wijn toe en kook de risotto verder gaar met de hoeveelheid vocht volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de rest van de ui en de fijngesneden champignonsteeltjes 3 min. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel in de champignonhoedjes. Meng de boter met de fijngeknipte peterselie, blaadjes tijm, het amandelschaafsel en peper en zout. Leg op elke champignon een beetje van de kruidenboter. Bak de champignons in de oven op een ingevette bakplaat in 10 min. gaar. Schep de risotto op de borden en verdeel de gevulde champignons eromheen. Lekker met gebakken kipfilet.
Kerrierisotto Met Champignons is een recept van Smulweb.nl