Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de aardappel in 4 stukken in de lengte. Leg die aardappelstukjes in een ovenschaal en overgiet ze met de verschillende olien. Voeg er de Provencaalse kruiden, wat look en zout aan toe. Bak in de oven op 180?C tot ze gaar zijn en blijf regelmatig roeren. Bak de reepjes spek. Voeg er de appeltjes aan toe en bak verder. Kruid dat alles met zwarte peper. Bereid het mosterdsausje met mayonaise, aangelengd met water. Voeg er de mosterd en de mosterdzaadjes bij.

Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept