Meloen-Gember Sorbetijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de meloenhelften.Was en rasp de schil van de citroen en pers hem uit.Roer de gembersiroop, het citroensap, citroenrasp en de poedersuiker door de meloenpuree.Schenk het meloenmengsel in een afsluitbare diepvroesdoos en laat het 4 uur in de diepvriezer staan. Roet het mengsel om het half uur met een vork door.

Meloen-Gember Sorbetijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado met mango
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept