Aardappel-uiensoep Met Indiase Kruiden

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote soeppan. Fruit de 3 soorten ui met de gembersiroop in 5 min. zacht. Schep de aardappels er door en roerbak het nog 1 min. Meng alle kruiden behalve de koriander met het water tot een papje. Roer het door het uimengsel en laat de smaak nog een tijdje intrekken terwijl je bakt. Giet de boullion en de yoghurt er bij en breng het op smaak met zout en peper. Breng het aan de kook, doe een deksel op de pan en laat het een half uur op een laag pitje koken. Pureer de soep in de keukemachine of met de staafmixer. Doe de soep weer in de pan en warm hem nog even goed door. Roer dan de koriander er door. Schep de soep in 4 soepkommen en versier met creme fraiche en wat zwarte peper.

Aardappel-uiensoep Met Indiase Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept