Champignon-ham Soep Met Bladerdeegdeksel

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Soep volgens gebruiksaanwijzing warm maken, toevoegen doperwten en wat knoflookpoeder Iets laten afkoelen. Uit ontdooide bladerdeegplakjes een cirkel snijden even groot als de omtrek van de soepkom. Plakjes iets uitrollen. Soep over de kommen verdelen, rand van de kommen nat maken met water en op elke kom een bladerdeeg-rondje leggen. Zijkanten iets aandrukken en bestrijken met koffieroom. Kommen in een voorverwarmde oven (225 gr.) in circa 20 minuten (in het midden van de oven) goudbruin laten worden.

Champignon-ham Soep Met Bladerdeegdeksel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vol au vent met paddenstoelenragout
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep
10-20 min -
Bekijk recept
Zuurkoolschotel Met Bladerdeegdeksel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fijne Kipragout Met Bladerdeegdeksel
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept