Roergebakken Reepjes Ossehaas In Oestersaus

8
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gember, wortel, paddestoelen en lenteui toevoegen en 30 sec roerbakken, vlees terug in wok doen, sausingredienten toevoegen en nog 1 min roerbakken, 2 tl aardappelmeel losroeren met koud water en gerecht ermee binden, wijn erover sprenkelen en serveren met bijvoorbeeld gefrituurde rijstvellen.

Roergebakken Reepjes Ossehaas In Oestersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept