Boen de citroenen goed schoon met lauw water. Rasp de schil af en pers de vruchten uit. Week de gelatine in 3 eetlepels koud water. Breng 6 dl water met het citroenrasp en de suiker aan de kook. Laat het al roerend zachtjes koken totdat de suiker opgelost is. Roer het gelatinemengsel door de siroop en voeg het sap toe. Laat het mengsel helemaal afkoelen. Doe het over in een diepvriesdoos en zet het in de diepvries. Schep het ijs om de 15 minuten met een vork goed om. Snijd intussen de muntblaadjes in reepjes en klop het eiwit stijf. Maal de pepermuntkussentjes fijn in een keukenmachine of maak ze fijn met behulp van een deegrol. Neem het ijs na 1 uur uit de dievries en spatel er de pepermunt, de muntblaadjes en het eiwit door. Schep het nog 2 maal om en laat het in ca. 1 1/2 uur bevriezen. Schep het ijs in hoge glazen. Schenk er frambozensaus over en garneer met een toefje munt.