Vermicelli-uiensoep

6
0-10 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten in een grote pan en fruit er de uien in 6-7 minuten zacht in. Roer er de bloem bij en roer er dan geleidelijk de hete bouillon bij. Laat al roerend 4-5 minuten koken tot de soep glad gebonden is. Roer er de melk bij en breng aan de kook. Voeg de vermicelli toe en breng op smaak met de zwarte peper. Laat onder regelmatig roeren 8-10 minuten koken tot de vermicelli gaar is.

Vermicelli-uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept