Gevulde Champignons Met Geitenkaas

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de geitekaas met de zout en peper. Vul elke champignon met dit mengsel. Strooi geraspte kaas over elke champignon. Doe de champignons in een licht geoliede schotel en steek gedurende 15 minuten op 200? in de oven. De champignons moeten kleur krijgen.Tegelijkertijd wast u de sla en verdeeld u de blaadjes over 4 borden.Maak een vinaigrette door de azijn, de olie, de honing, de curry en de gember te mengen. Voeg zout en peper toe. Besprenkel de slablaadjes met deze vinaigrette en leg de champignons er op.

Gevulde Champignons Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept