Rooster de walnoten met de olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier. Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de druiven. Snijd de appels in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de kwarten in dikke driehoekjes. Halveer de ui en snijd de helften in flinterdunne halve ringen, duw de laagjes los. Haal de slabladeren los. Gebruik de kleine blaadjes heel, stapel de grotere op elkaar en snijd ze in reepjes. Bestrijk de sneetjes brood dik met de geitenkaas en bestrooi met tijm. Druppel de honing erover en een tl notenolie. Bak de kaasbroodjes in 10-12 min. goudbruin en knapperig. Verdeel de sla over de borden. Meng druiven, appel, ui, zout en walnoten en bestrooi de salade hiermee. Druppel de vinaigrette over de salade. Serveer met het brood.
Herfstsalade Met Warme Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl