Blinde Vink Met Spruitjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe de spruitjes van de buitenste bladeren, spoel ze en kook ze gaar in licht gezouten water. Kook ook de aardappelen gaar. Ondertussen laat U de boter smelten en bak hierin op een matig vuur de blinde vinken, kruidt met peper, zout en de Provencaalse kruiden. Na ongeveer de helft van de baktijd strooit U er de knoflook en de soepgroenten omheen, roer ze af en toe eens om. Neem het vlees uit de pan en schik alles op warme borden. Voeg het kookvocht van de spruitjes in de pan bij de achtergebleven groente, kruidt eventueel wat bij met peper en laat inkoken tot sausdikte (of met sausdikker).

Blinde Vink Met Spruitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept