Zuurkoolstamppot met frankfurters

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in ruim water in 20 min. gaar. Snijd ondertussen de knolselderij in blokjes en doe na 10 min. bij de aardappelen. Voeg de zuurkool de laatste 3 min. toe. Giet af en voeg de zure room, boter en het karwijzaad toe. Stamp met de pureestamper tot een grove puree en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Wikkel het spek om de Frankfurters. Verhit een koekenpan en bak ze zonder olie of boter in 2 delen in 3 min. knapperig. Houd warm onder een deksel. Serveer met de stamppot.

Zuurkoolstamppot met frankfurters is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde worsten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaiserbrötchen met zuurkool en Frankfurters
25 min
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept