Zuurkool met reuzenbonen

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de ui en knoflook 5 min. Voeg de zuurkool toe en bak 10 min. op laag vuur mee, met de deksel op de pan. Doe de bonen erbij en bak ca. 3 min. mee totdat ze warm zijn. Voeg de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Dep ondertussen de zalm droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de zalm in 6-8 min. gaar. Keer halverwege.
  • 3 Schep de peterselie door het zuurkool-bonenmengsel en serveer met de zalm.

Zuurkool met reuzenbonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met focaccia
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte-bonensalade met mosselen en tonijnsaus
20 min
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept