Puree met spinazie en ricotta

4
30 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 25 min. in water met zout gaar.
  • 2 Verhit na 15 min. de olie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Zet het vuur uit en doe de kaas erbij.
  • 3 Giet de aardappelen af. Stamp met de pureestamper tot puree. Schep de spinazie erdoor en breng op smaak met peper, zout en de nootmuskaat. Lekker met een Toscaanse carré en tomatensalade.

Puree met spinazie en ricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept