Zuurkool op z'n Spaans

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de braadworsten in een pan onder water en breng het water aan de kook. Schep de worsten, zodra het water kookt, met de schuimspaan uit de pan en leg ze op een bord. Bereid de risotto met het kookwater van de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Dep de worsten droog met keukenpapier. Verhit de olie in een braadpan en bak de worsten in 6 min. rondom bruin. Voeg de ui en de paprika toe en bak nog 3 min. Leg de zuurkool met vocht en de reuzenbonen erop, dek af en stoof nog 15 min.
  • 3 Verdeel de worsten over 4 borden. Schep de zuurkool en bonen om, breng op smaak met peper en zout en schep bij de worst. Voeg de boter toe aan de risotto en laat smelten. Breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de zuurkool en worstjes.

Zuurkool op z'n Spaans is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept