Groenterijke paella

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 1 liter water aan de kook en los de bouillontabletten hierin op. Doe de saffraan in een kommetje en schenk er 100 ml hete bouillon over. Verhit de olie in een hapjespan. Bestrooi de kip met peper en zout en bak in 3 min. bruin. Voeg de paprika en de knoflook toe en bak nog 3 min.
  • 2 Snijd de tomaat in blokjes en schep die met de bevroren snijbonen en de rijst door de kip. Bak nog 1-2 min. tot de rijstkorrels glanzen. Voeg peper naar smaak toe.
  • 3 Schenk de saffraanbouillon erbij en schep om. Voeg 650 ml visbouillon toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en kook de paella op laag vuur in ca. 30 min. gaar. Voeg eventueel extra bouillon of water toe als de rijst niet onder staat. Roer af en toe. Voeg de laatste 5 min. de zeevruchten toe.
  • 4 Serveer de paella met de citroen. Lekker met wat fijngesneden peterselie.

Groenterijke paella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenterijke tagliatelle & tomaatjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterijke erwtensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept