Aardappeltortilla met tomatensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de ui in halve ringen. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de krieltjes met de ui 10 min. Klop in een kom de eieren los met het water en zout en peper naar smaak. Snijd de chorizo in halve plakjes.
  • 2 Verhit weer 1 el olie in de koekenpan. Voeg het eimengsel en de chorizo aan de krieltjes toe. Bak de dikke omelet (tortilla) op halfhoog vuur tot de bovenkant is gestold. Keer de tortilla met behulp van een deksel en bak de onderkant op hoog vuur in 2-3 minuten bruin. Snijd de tomaten in vieren. Meng vlak voor het serveren de sla, tomatenpartjes en sladressing. Snijd de aardappeltortilla in punten en serveer met de tomatensalade.

Aardappeltortilla met tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met chorizo
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met peterselie en gekarameliseerde ui
40 min Bijgerecht
Bekijk recept