1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui. Verhit ⅔ van de olijfolie in een wok en bak de ui zachtjes glazig. Schep de spinazie erdoor en laat de blaadjes al omscheppend slinken. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd in vieren. Vet de ovenschaal in.
2 Meng de aardappeldobbeltjes en stukken artisjokhart in de ovenschaal en schep de spinazie ertussen. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de munt fijn. Klop de eieren los met peper, zout, chilipoeder en de munt en schenk dit over de groenten in de schaal.
3 Verkruimel de geitenkaas erover en maal er wat extra peper boven. Druppel de rest van de olie erover en schuif de schaal net onder het midden in de oven. Laat de frittata in 25-30 min. goudbruin en gaar worden.
Frittata met aardappel, spinazie en artisjok is een recept van Albert Heijn