1 Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes. Snijd de sneetjes brood in repen (soldaatjes). Verhit olie in een wok. Voeg de groentemix toe en het gemberpoeder en roerbak 2-3 min. Neem van vuur af. Klop met een garde eieren en melk luchtig. Breng op smaak met peper en zout.
2 Verhit in twee koekenpannen olie. Giet 1/4 deel van het eimengsel in elke pan. Leg 1/4 deel van de gebakken groente als de omelet bijna klaar is op helft van de omelet en klap deze dubbel. Herhaal nog een aantal keer. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg knoflook en brood toe en bak in enkele minuten knapperig bruin.
3 Snijd de korianderblaadjes fijn. Strooi koriander over de dichtgeklapte Thaise groenteomelet. Serveer met knoflooksoldaatjes.
Thaise groenteomelet met knoflooksoldaatjes is een recept van Albert Heijn