1 Verwarm de oven voor op 175 °C, knip 4 vierkante stukken bakpapier af. Halveer de citroen, snijd de helft in plakjes, pers de andere helft uit. Verdeel de kabeljauw in 4 gelijke stukken.
2 Meng de uien, tomaat en rucola. Verdeel de helft over de 4 stukken bakpapier en maal er wat peper over. Leg op elk een stuk kabeljauw, sprenkel over elk stuk vis 1 el olijfolie classico en strooi er wat zout en peper over. Verdeel de citroenplakjes erover. Vouw de pakketjes goed dicht, leg ze op de bakplaat en bak ze 25 min. in de oven. Breng de aardappelen in weinig water met wat zout aan de kook en kook ze op laag vuur in 25 min. gaar.
3 Klop een dressing van de rest van de olijfolie classico, citroensap en wat zout en peper en schep dit door de rest van de salade. Serveer de vispakketjes met gekookte aardappelen en de salade.
Ovenpakketjes van kabeljauw is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree