1 Boen de citroen schoon, rasp de gele schil eraf en pers de vrucht uit. Schep de helft van de rasp om met 2 eetlepels olie en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Wrijf de karbonades hiermee in. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een grillpan en gril de karbonades in ca. 10 minuten gaar en goudbruin. Zet de tuinbonen op met 2 eetlepels olie, 50 ml water, zout en 2 eetlepels citroensap en laat ze 5 minuten zachtjes koken. Was de sla en leg op elk bord 3 grote bladeren. Snijd de munt in reepjes en schep ze met de tuinbonen, de rest van de citroenrasp en 1 eetlepel citroensap door de tagliatelle. Schep de tagliatelle in de slabladeren en leg de karbonades ernaast.
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen is een recept van Albert Heijn