1 Leg de kipfilets tussen 2 lagen vershoudfolie en sla ze met de platte kant van een steelpan zo plat als schnitzels. Verkruimel de beschuiten boven een diep bord. Voeg peper en zout toe. Klop de eieren los in een ander diep bord. Wentel de kipfilets eerst door het ei en vervolgens door het beschuitkruim.
2 Verwarm 3 el olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de kip in 4-5 min. per kant bruin en krokant. Bak het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode peper heel fijn. Schil de mango, snijd in blokjes en prak grof.
3 Hak de koriander grof en voeg toe. Schep de rode peper en de rest van de olie erdoor. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Snijd de naanbroden in de breedte doormidden, snijd ze open en besmeer ze ruim met hummus. Beleg met een pluk rucola, een krokant gebakken kipschnitzel en mangosalsa. Serveer direct. Lekker!
Kip met hummus, naanbrood en mangosalsa is een recept van Albert Heijn