Courgette-ricottalasagne

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit een hapjespan en bak de bacon 5 min. Voeg de courgette en de knoflook toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Schenk een laag tomatensaus in de ingevette ovenschaal. Bedek met lasagnebladen, 1/3 van het courgettemengsel en wat tomatensaus. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met saus. Verdeel de ricotta erover. Bestrooi met peper en zout.
  • 3 Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak de lasagne in de oven in ca. 35 min. gaar. Verwijder na 20 min. de folie.

Courgette-ricottalasagne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aubergine-ricottalasagne met basilicum van de plaat
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept