Bietenrisotto

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en fruit de ui 3 min. Voeg de rijst toe en bak deze 2 min. mee totdat de korrels glanzen. Doe er een scheut bouillon bij en roer tot deze is opgenomen. Voeg dan weer een scheut toe. Herhaal tot de rijst beetgaar is, dit duurt ca. 15 min.
  • 2 Voeg de bieten toe. Verhit nog 5 min. tot de rijst gaar en smeuïg is.
  • 3 Meng van het vuur af de kaasblokjes door de risotto. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de rucola.

Bietenrisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bietenrisotto met mortadella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto met spekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto met geitenkaas en rozemarijn
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bietenrisotto met mortadella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto met spekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto met geitenkaas en rozemarijn
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept