1 Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in water met zout in 15 min. bijna gaar.
2 Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de braadworsten in 5 min. bruin. Neem uit de pan. Bak de ui 2 min. in dezelfde pan. Voeg de tomaat en bonen toe. Leg de braadworsten terug in de pan en stoof ze met de deksel op de pan in 15 min. gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3 Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de aardappelen in 8 min. goudbruin en krokant. Verdeel de braadworsten met tomaat en bonen over 4 borden en serveer met de aardappelen. Lekker met fijngesneden peterselie.
Braadworst met witte bonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)