Pasta met kapucijners

4
1u10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een pan. Bak de ui, bleekselderij, knoflook en rozemarijn 20 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Roer af en toe. De groenten moeten zacht worden, maar niet te veel kleuren.
  • 2 Spoel de kapucijners af met koud water en doe ze in de pan. Schenk de bouillon erbij en laat 20 min. zacht koken. Schep met een schuimspaan de helft van de kapucijners uit de pan in een kom. Pureer de soep met de staafmixer.
  • 3 Doe de apart gehouden kapucijners en de pasta bij de soep. Laat de soep 8 min. zachtjes koken totdat de pasta gaar is. Als de soep te dik is, kun je er een beetje kokend water bij schenken. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de paprika, bosui en een scheutje olijfolie extra vierge toe.

Pasta met kapucijners is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept