Vislasagne met prei

6
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt boter in een pan. Voeg de bloem toe en laat al roerend 5 min. garen. Voeg de bouillon geleidelijk toe als de bloem begint te kleuren. Breng aan de kook en laat 10 min. op laag vuur koken. Roer regelmatig.
  • 2 Snijd de dille fijn, voeg toe aan de bechamelsaus en breng op smaak met peper en zout. Was de prei en snijd in halve ringen. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de prei 3 min. op laag vuur. Meng de mascarpone erdoor en voeg peper en zout toe.
  • 3 Schenk een dunne laag bechamelsaus in de ovenschaal en bedek met lasagnebladen en 1/3 van de prei.
  • 4 Bedek met lasagnebladen, ontdooide kabeljauwfilet, peper en zout en wat bechamelsaus. Bedek met lasagnebladen, 1/3 van de prei, de zalm en nog wat bechamelsaus. Bedek met lasagnebladen, de rest van de prei, de garnalen en de rest van de bechamelsaus. Bak 35-40 min. in de oven.

Vislasagne met prei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept