1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paksoi in reepjes. Snipper de ui en verdeel de vis in stukken (per persoon 1 stuk). Houd de helft van de paksoi achter en leg wat paksoi op een vel aluminiumfolie (van ca. 30 cm). Leg er een stuk vis op en bestrooi met ui en peper en zout. Vouw de folie rondom de vis omhoog en schenk de kokosmelk erover. Maak zo alle pakketjes.
2 Vouw de pakketjes losjes, maar goed dicht. Bak de vis in ca. 15 min. in de oven gaar. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de achtergehouden paksoi 2 min. Schep de noedels en de sojasaus erdoor en bak nog 1 min. Verdeel de noedels over de borden en leg het vispakketje ernaast.
Vispakketje met paksoi en kokos is een recept van Albert Heijn