Wittebonenstamp spinazie-tomaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 min. bruin. Keer regelmatig.
  • 2 Doe ondertussen de 2 soorten bonen en de melk in een pan en verwarm al roerend 4 min. Stamp met de pureestamper tot een grove puree. Verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie 2 min. Laat uitlekken en druk het vocht eruit.
  • 3 Voeg de spinazie, tomaat en roomkaas aan het bonenmengsel toe en warm al roerend 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de burgers.

Wittebonenstamp spinazie-tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept