Beef shanghai

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 4 el woksaus. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de biefstuk 2 min. Voeg de rest van de woksaus en de ketjap toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de noedels en de groente over 4 kommen of borden en verdeel de biefstuk erover. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.

Beef shanghai is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kipcurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept