Gnocchi met tomaten en basilicum

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Schep de tomaten om met de ui, het basilicum en 3 el olie. Breng op smaak met peper en zout. Maak de sla melange aan met de rest van de olie en peper en zout.
  • 3 Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Verdeel er de tomaten over en schep er met behulp van 2 tl de ricotta op. Serveer met de sla.

Gnocchi met tomaten en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept