Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rode peper in zeer kleine stukjes. Stamp met de paprika in een vijzel tot puree. Doe de puree in een kom en voeg 2 el olie en de koriander toe. Halveer de limoen en knijp het sap van 1 helft boven de saus uit. Meng goed en breng op smaak met zout. Schep de rivierkreeftjes erdoor.
  • 2 Bestrijk het vlees aan beide kanten met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 3-5 min. Keer halverwege. Leg het vlees op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat even rusten.
  • 3 Snijd het vlees met een scherp mes schuin in plakken. Serveer met de rivierkreeftjessaus. Lekker met rijst en geroerbakte paksoi.

Gegrilde biefstuk met pittige rivierkreeftjessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept