Zoek
Visburger
4
20 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
7
stem(men)
Ingrediënten
1 el olie
2 tomaten
4 blaadjes sla
2 zoetzure augurken
2 x 2 kabeljauwburgers
4 zachte witte bolletjes (of bruine)
4 el Thousand Island dressing
Bereiding
1
Haal de bakplaat uit de oven en vet 'm in met de olie. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand
3
Was de tomaten en blaadjes sla. Dep ze droog met wat keukenpapier. Snij de tomaten en augurken in dunne plakjes.
2
Leg de kabeljauwburgers op de bakplaat. Doe ovenwanten aan en schuif de bakplaat in de oven. Bak de burgers 8 minuten; draai ze halverwege om.
3
Snij de broodjes doormidden. Leg op de onderste helften de blaadjes sla.
4
Doe ovenwanten aan en haal de kabeljauwburgers uit de oven. Leg ze op de blaadjes sla. Verdeel de plakjes tomaat en augurk over de visburgers.
5
Schenk er de dressing over en dek de visburgers af met de bovenste helften van de broodjes. Serveer de patat erbij.
Visburger is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept