Zoek
Verstopte gehaktballetjes
4
5 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
4
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
250 g snelkookrijst
2 pakjes kant-en-klare gehaktballetjes (a 158 g)
1 pakje tomato frito (375 ml)
100 g gemalen belegen kaas (zakje a 150 g)
1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
boter of margarine om in te vetten
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
5
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
2
Ovenschaal invetten. Gehaktballetjes en spinazie over schaal verdelen. Tomatensaus erover schenken.
3
Schotel in midden van oven in ca. 25 minuten bruin laten worden. Na ca. 15 minuten bestrooien met kaas.
4
Schotel serveren met gekookte rijst.
Verstopte gehaktballetjes is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met verstopte eieren
85 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Verstopte Gehaktballetjes
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept