1 Snijd de zijkant van de kalkoenfilets in de lengte zo in, dat er een envelopje ontstaat. Leg 2 plakken ham naast elkaar, leg er 1 plak kaas op en rol samen op. Maak zo nog een rolletje en vul de kalkoen ermee. Maak dicht met de cocktailprikkers en bestrooi met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kalkoen in 15 min. rondom goudbruin en gaar.
2 Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin. Halveer de stronken witlof, verwijder de harde kern en snijd het witlof in repen. Verdun de mayonaise met 2 el water. Voeg het witlof, de appel en peper en zout naar smaak toe.
3 Snijd het vlees schuin in 4 plakken en verdeel over 4 borden. Serveer met de krieltjes en de witlofsalade.
Gevulde kalkoen met witlofsalade is een recept van Albert Heijn