1 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de kipfilet in reepjes en breng op smaak met peper en zout. Verhit ¼ van de olie in een koekenpan en bak de kip in ca. 6 min. gaar. Laat afkoelen. Snijd de komkommer in plakjes van ½ cm en die in reepjes van ½ cm. Snijd de koriander fijn en meng met de rest van de olie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.
2 Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes en schep om met de korianderdressing. Voeg de komkommer en de uitgelekte mais toe.
3 Snijd de tortillawraps elk in 6 punten. Rooster ze in ca. 4 min. krokant op het rooster van de oven. Meng de kip door de salade en serveer met de tortilla's.
Salade met mais en kip is een recept van Albert Heijn