1 Snijd paprika in reepjes. Verhit de helft van olie en roerbak de paprika 5 min. Snijd de kip in plakken en bestrijk met de rest van de olie en bestrooi met het paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout.
2 Verhit de grillpan en gril de kip 4 min. Keer halverwege. Laat de ananasschijven uitlekken. Halveer de ananasschijven en gril deze 2 min. in de grillpan. Keer halverwege.
3 Verwarm de wraps elk 20 sec. in de magnetron op vol vermogen (700 watt). Bestrijk de wraps elk met 1 el saus. Snijd de sla in reepjes. Verdeel de sla, paprika, kip en ananas erover.
4 Vouw de onderkant van de tortilla's naar binnen en rol ze op zodat de bovenkant openblijft. Zet vast met een tapasprikker. Leg ze op een schaal en serveer met kleurige servetten.
Tortilla kip-ananas is een recept van Albert Heijn