Zomerstamppotje

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en stamp ze met de pureestamper met de melk en de rest van de boter tot een smeuïge puree.
  • 2 Kook ondertussen de bevroren tuinerwten in 3 min. beetgaar en snijd de krop sla in reepjes. Schep de tuinerwten met de slareepjes door de puree. Snijd de munt in reepjes en voeg toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot en de worstjes over borden. Serveer direct zodat de sla knapperig blijft.

Zomerstamppotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerstamppotje met Italiaanse gehaktballetjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met postelein en rookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppotje met Italiaanse gehaktballetjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met postelein en rookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppotje met cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept