Stamp met sperziebonen, tonijn en olijven

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen met schil in vieren en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar.
  • 2 Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en breek de sperziebonen doormidden. Kook ze in water in ca. 7 min. beetgaar.
  • 3 Verhit de olie in een ruime pan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de aardappelen en de slagroom toe en stamp met de pureestamper tot een grove puree. Meng de sperziebonen, de tonijn met olie en de olijven erdoor. Verwarm nog 2 min. en breng op smaak met peper en zout.

Stamp met sperziebonen, tonijn en olijven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept