1 Dep de garnalen droog met keukenpapier. Snijd de rode peper in stukken en meng met de knoflook, olie en 1 el vissaus. Pureer met de staafmixer en schenk over de garnalen. Laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
2 Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade in ca. 5 min. roze en gaar. Laat iets afkoelen en pel de garnalen.
3 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af onder koud stromend water. Snijd het vruchtvlees van de mango in reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Klop een dressing van het limoenrasp, het -sap, de sesamolie en de rest van de vissaus.
4 Meng de noedels met de garnalen, mango, paprika en koriander en schep de dressing erdoor. Verdeel over 4 kommen en bestrooi met de pinda's. Lekker met komkommer.
Noedelsalade van Anne is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met drie soorten tomaat van Anne-Karine Zeeman