Tartaartjes met andijviesalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes en kook ze in water met zout 10 min. Pel de eieren en snijd ze in stukken. Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. gaar. Verhit ondertussen de rest van de boter in een andere koekenpan en bak de aardappel in 5-6 min. krokant.
  • 2 Verdun de mayonaise met 1 el water en meng met het ei, de tomaat en naar smaak peper en zout. Doe de andijvie in een schaal en schenk er ca. 1 liter kokend water over. Giet direct af, laat uitlekken en schep er het ei-tomaatmengsel door.
  • 3 Verdeel de tartaartjes over 4 borden. Schenk 100 ml water in de pan van de tartaartjes en roer de aanbaksels los. Voeg de mosterd toe en laat de jus 1-2 min. inkoken. Schep de jus over de tartaartjes. Leg de aardappelen erbij en serveer met de andijviesalade.

Tartaartjes met andijviesalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met zomergroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept