Bonenstamppotje met kaasschnitzel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ca. 6 min. beetgaar en giet af.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 min. goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer halverwege.
  • 3 Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de kaasschnitzels.

Bonenstamppotje met kaasschnitzel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasschnitzel met paksoistamppotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kaasschnitzel met gemarineerde courgettelinten
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bonenstamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept