Lenterisotto met carré

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van de boter in een pan en fruit de ui 3 min. Voeg de rijst toe en bak 2 min. mee. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot de rijst de bouillon heeft opgenomen. Herhaal dit met steeds een nieuwe scheut bouillon tot de rijst na ca. 15 min. smeuïg en bijna gaar is. Voeg de courgette en de erwten toe en warm nog 5 min. door.
  • 2 Verhit ondertussen de rest van de boter in een ruime koekenpan en bak hierin de Toscaanse carrés 8 min. Keer halverwege.
  • 3 Verdeel de risotto over 4 borden, rasp de kaas erover en serveer met de carrés.

Lenterisotto met carré is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gegrilde groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-carré met sjalot en groene peperboter
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smeuïge carré’s met frambozen en rabarber
Snack
Bekijk recept
Quattre Carre Mozaik
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groene lenterisotto
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto Met Doperwtjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto
20-30 min -
Bekijk recept