1 Verwarm grill voor op hoogste stand. Verhit olie in wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en laat al omscheppend slinken in ca. 5 minuten. Leg intussen pannenkoeken uit verpakking op bord en verwarm in ca. 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt). Maak bosuitjes schoon en snijd in ringetjes. Schep bosui en ham door spinazie. Laat spinazie in vergiet goed uitlekken. Verkruimel geitenkaas en meng in kom met zure room. Bestrijk pannenkoeken hiermee. Verdeel spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op platte schaal of bord. Leg laatste pannenkoek erop met geitenkaas boven. Schuif pannenkoekentaart onder hete grill en laat kaas in ca. 3 minuten iets kleuren.
Pannenkoekentaart met spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)