Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas

2
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan krieltjes en sperziebonen met wat zout 6-8 min. koken. Plakken kaas eerst door ei wentelen en dan stevig in paneermeel drukken. In koekenpan boter verhitten en mosterdkaas 5-6 min. bakken, halverwege keren. Krieltjes en bonen afgieten. Tomaatjes en dressing erdoor scheppen. Salade over twee borden verdelen en kaasplak erop leggen.

Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-fruitplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipsalade met croutons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roeibroodjes
10 min
Bekijk recept
Penne-schotel Met Ham En Mosterdkaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekkerbekje met broccolipesto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Krieltjessalade
Bekijk recept
Griekse kipspiesjes met krieltjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept