Shoarmabroodjes met groenteballetjes en wortel-sinaasappelsalade

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de wortelreepjes in het sinaasappelsap. Pers een halve teen knoflook boven de salade uit en voeg zout en peper naar smaak toe. Pers de andere halve teen uit boven de yoghurt, roer door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verhit 2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de groenteballetjes in 4-5 minuten rondom gaar. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster. Snijd de broodjes open, beleg ze met wat ijsbergsla en de vegetarische balletjes. Garneer elk broodje met een lepel knoflookyoghurt. Roer de rest van de knoflookyoghurt om met de rest van de olie en een eetlepel water en schep dit door de rest van de ijsbergsla. Serveer de shoarmabroodjes met de wortel-sinaasappelsalade en de ijsbergsla.

Shoarmabroodjes met groenteballetjes en wortel-sinaasappelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in sherry
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkel-sinaasappelsalade met andijvie en olijven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ananas-sinaasappelsalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept