1 Marineer de wortelreepjes in het sinaasappelsap. Pers een halve teen knoflook boven de salade uit en voeg zout en peper naar smaak toe. Pers de andere halve teen uit boven de yoghurt, roer door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verhit 2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de groenteballetjes in 4-5 minuten rondom gaar. Rooster de shoarmabroodjes in de broodrooster. Snijd de broodjes open, beleg ze met wat ijsbergsla en de vegetarische balletjes. Garneer elk broodje met een lepel knoflookyoghurt. Roer de rest van de knoflookyoghurt om met de rest van de olie en een eetlepel water en schep dit door de rest van de ijsbergsla. Serveer de shoarmabroodjes met de wortel-sinaasappelsalade en de ijsbergsla.
Shoarmabroodjes met groenteballetjes en wortel-sinaasappelsalade is een recept van Albert Heijn